Akácméz magvakkal
Akácmézünket tettük izgalmasabbá, változatosabbá, hogy olajos magvakat tettünk bele, mint például dió, mandula, kesudió, diákcsemege. Akácméz magvakkal igazi energia bomba!
Egészséges és finom!
Ezt a két szót tartjuk szem előtt mikor egy-egy terméket alkotunk. Ezen felől szeretnénk egyedi termékeket is létrehozni.
Éppen ezért a saját méheink által megtermelt mézet forgalmazzuk mert tudjuk, hogy csak is kizárólag adalék, vegyszermentes.
A fenti okokból kifolyólag természetes vitaminokat, ásványi anyagokat tartalmaz, amira aljuk be nagyon szükségünk van.
Miben is jók az olajos magvak?
Kesudió: A „kesu“megnevezés a portugál „caju“ szóból származik, mely magától termelődő diót jelent. A kesudió tápanyagokban nagyon gazdag élelmiszer – B-vitaminokat, C-, E- és K-vitamint, káliumot, fluort, foszfort, magnéziumot és egyéb más értékes vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz. Magas zsírtartalommal rendelkezik.
A mandula: gazdag rostokban, vitaminokban, ásványi sókban és más vegyi anyagokban, amelyek kedvezően hatnak az egészségünket. Fogyasztása rengeteg betegség, sőt a rák kialakulása ellen is védelmet nyújthat.
A mogyoró: az egyik legmagasabb zsírtartalommal rendelkező magunk, ám ezek a zsírok fontosak, jelentős egészségmegőrző hatással bírnak.
Magas kalóriatartalma ellenére a mogyorót kifejezetten javasolják a diétázók számára, ugyanis rosttartalma számottevő, és a zsíranyagcserét is felpörgeti.
Gyerekek is szeretik!
Szem előtt tartjuk, hogy olyan termékeket csináljunk amiket a gyerekek is szeretnek, ezért is alkottuk meg az akácméz magvakkal kategóriát és szedtük szét több fajtára, diósra, kesudióra, mandulásra, diákcsemegésre. Igy nagyobb valószínűséggel találja majd meg benne mindenki a kedvencét.
Konyhában is megállja a helyét!
Remek felhasználási lehetőség akár süteményekbe is. A mézet rengeteg mester cukrász, de akár háziasszony is használja süteményekbe, de még főételekhez is.
Ebben a termékeben a magvak már teljesen átvették a méz izét, állaguk puhább lett.
Mind a(z) 4 találat megjelenítve