Mézes csomagok

Mézes csomag

Mézes csomag

 

Egy különleges, mézédes ajándék

Bárkit szeretnél meglepni, talán a legnehezebb feladat megtalálni a tökéletes ajándékot: ami illik hozzá, ami valóban tetszik neki, amire még csak nem is gondolt.
Szerintünk egy ajándék különleges, izgalmas, kreatív. Egy szép ajándék egyedi, és feledhetetlen, kizárólag neki készült, személyre szabott (egészséges) édes és még egészséges is.

Van egy ilyen – különleges – ajándékunk. És van egy bájos története is.
Minden reggel ezer és ezer méhecske repül ki a kaptárból azért, hogy – egy nap akár többször fordulva – a legfinomabb, a legszebb virágokról gyűjtse össze a nektárt és a virágport. Aztán bent, a kaptár mélyén, több tízezren azon dolgoznak, hogy az összegyűjtött nektárból aranyló mézet készítsenek.
Nehéz és fáradtságos munka ez: egy dolgozó méhecske egész életében mindössze egytized teáskanál mézet termel. Szerintünk ez a méz már önmagában egy csodás ajándék, de közösen még szebbé és egyedibbé varázsoljuk.

Lepd meg őt egy csodás mézválogatással és tedd egyedivé az ajándékot 4 kattintással!
Mielőtt a pompás ízű mézeinket kedves üvegcsébe zárjuk és egy szép díszdobozba tesszük, van egy kis dolgod: össze kell állítanod az ízeket.
A négy darabos (4*65 grammnyi) egészséges, soha meg nem romló mézes csomagunkat kérheted selymes akácmézzel, de ha szeretnéd az akácmézet megszórhatod áfonyával, így mennyei íze lesz.
Kattints ide és állítsd össze most a mézes ajándékcsomagot: Mézes csomag 4x65g

A három darabos (3*150 grammos) mézes csomagunk egy csodálatos gasztroutazás, az ízek kavalkádja. Rajtad múlik merre mész, hogy – a mézen kívül – még milyen csodával töltjük fel.
Kérheted a selymes akácmézet önmagában, vagy roppanós kesudióval, édes-kesernyés biodióval, élénkítő aloe verával, de egy kattintással készíthetsz hibiszkuszos mézet, vagy áfonyást is (esetleg mindből egy-egy üveggel).
Ha ezt a csomagot választod akkor ide kattints: mézes csomag 3x150g

Még több egyedi ajándék

Mind a(z) 3 találat megjelenítve