Akácméz Aszalt Gyümölcsökkel

Az akácméz jótékony hatását fokoztuk, hogy aszaltgyümölcsöket raktunk bele. Igy egy különleges, egyedi, egészséges terméket kaptunk amiben akácméz aszalt gyümölcsökkel található, amivel támogathatjuk immunrendszerünket.

Egészséges és finom!

 

Ezt a két szót tartjuk szem előtt mikor egy-egy terméket alkotunk. Ezen felől szeretnénk egyedi termékeket is létrehozni.
Éppen ezért a saját méheink által megtermelt egészséges és finom mézet forgalmazzuk mert tudjuk, hogy csak is kizárólag adalék, vegyszermentes.
A fenti okokból kifolyólag természetes vitaminokat, ásványi anyagokat tartalmaz, amire valljuk be nagyon szükségünk van.
Szem előtt tartjuk, hogy olyan termékeket csináljunk amiket a gyerekek is szeretnek, ezért is alkottuk meg az Akácméz Aszalt Gyümölcsökkel kategóriát amely tartalmaz, vegyes gyümölcsöt, mangósat, gyömbérest, barackost körtést, vörös áfonyást, csináltunk kettő teljesen egyedül állót is, aloe verasat, hibiszkuszosat. Igy nagyobb valószínűséggel találja majd meg benne mindenki a kedvencét.
Ezeken túl még remek egyedi ajándék is lehet.

Süteményekbe!

 

Remek felhasználási lehetőség akár süteményekbe is. A mézet rengeteg mester cukrász, de akár háziasszony is használja süteményekbe, de még főételekhez is.
Ebben a termékeben a magvak már teljesen átvették a méz izét, állaguk puhább lett.

Gyümölcsök aszalása!

 

Az emberek rég óta tudják, hogy a természetben, vagy a kertünkben megtalálható gyümölcsök közül az alkalmas aszalásra, amely édes, kevésbé lédús, rostos. Aszalás során az ízek, savak koncentrálódnak. ezért egy gyengébb nyár utáni gyümölcsökből is nagyon ízletes, finom aszalványokat lehet készíteni.

Aszalás fajtái!

 

A mi műhelyünkbe jelenleg a legmodernebb aszalógépekkel dolgozunk. De nem mindig voltak ilyen lehetőségek. Régebben aszaltak kemencékben, tüzes aszalókban. Sokkal nehezebb volt ezeket beállítani a megfelelő hőfokra, ami maximum 50-55 fok lehet.

Akácméz aszalt gyümölccsel


Még több aszalás

 

Még több egyedi ajándék

Mind a(z) 4 találat megjelenítve