Gyömbér akácmézzel

2 000Ft

A gyömbér akácmézzel egy igazi vitamin bomba az év bármely szakaszában. Nem kell többet bizonytalan eredetű vitaminokat fogyasztanod, napi egy kanál.

 

69 készleten

Leírás

Gyömbér akácmézzel igazi csodaszer!

 

 

Megpróbálom részletesebben leírni, hogy miért is tartom a gyömbér akácmézzel termékemet az egyik legegészségesebbnek leg vitamin dúsabbnak. Ehhez arra van szükség, hogy kicsit részletesebben bele menjünk az akácméz és a gyömbér jótékony hatásaiba. Ezekről jótékony hatásukról számos ember tud, valószínűleg te is. De egy helyen az akácméz a gyömbér tulajdonságairól aligha olvashattál. Az akácmézet ma számos terméknél részleteztem, hogy mire is jó mik azok az összetevők, amiktől olyan nagyon egészséges és finom. Ezért is most nagyobb hangsúlyt a gyömbér fogok fektetni De azért megemlítem az akácmézet is.

 

Mire jó az akácméz?

Magyarországon a legkedveltebb méz az akácméz! Ennek oka az áttetszőségé, késői bekristályosodása, folyékonysága. Azonban ezek mellett a tulajdonságok mellett még számos jótékony hatása van a szervezetünkre is.
Akácméz köhögéscsillapitó, fertőtlenítő hatású a benne található gyümölcscukrok miatt májregeneráló hatása van.

 

 

Gyömbérrel egy rövid kis történelem!

A gyömbérről először kínai feljegyzésekben olvashatunk. Már Krisztus előtt sok kereskedő szállította fűszernövényként használták. Manapság már Amerikában Afrikában és természetesen Ázsiában is termesztik. Gyógyító hatása előtt csípős fűszernövényként használták. A növénynek a gyökerét vagy Jobban mondva a gyökértől azért tudjuk hasznosítani.

 

Gyömbér akácmézzel

 

De mire is jó a gyömbér?

A gyömbér egy igazi csodafűszer, ami, ha otthon megtalálható a hűtőben akkor nem kell gyógyszertárba szaladni émelygés, vagy rosszullét esetén.
A gyömbér, enyhíti az izomfájdalmakat, és gyulladáscsökkentő hatása is van.
A legjótékonyabb hatása azonban a gyomrunkra van, itt fejti ki a gyömbér a baktériumölő képességét, ezáltal nyugtatja gyomrunkat, könnyíti az emésztést.
Fogyasztása abszolút egyéntől függő. Lehet akár hámozás után apró darabokra vágni és csakúgy önmagába nyersen fogyasztani.
Akár főzhető belőle egy finom forró tea, vagy reszelve fűszerezhetjük vele ételeinket.

A gyömbért akácmézzel fogyasztani pedig kimondottan ajánlott ugyanis a méz kellően csillapítja a gyömbér már erős izét.
Ezt a két természet adta csodaszert ötvöztem, házilag aszalt gyömbért tettem a saját méheim által gyűjtött akácmézbe, az igy kapott vitamin bombát teheted teába, vagy fogyaszthatod csak úgy kanállal.

 

Még több akácméz aszalt gyümölccsel

Még több gyömbér

További információk

Tömeg 0,27 kg
Kiszerelés mérete

280g I 212ml

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gyömbér akácmézzel” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük