Barion PixelÉrtékesités és mézes webshop

Manapság a vásárlások igen nagy része interneten, webshopon keresztül történik, nem csak műszaki cikkeket, egyéb tárgyakat, hanem számos élelmiszert is már a neten keresztül veszünk már meg. Ezért gondolom, hogy aki lépést akar tartani a 21.század sebességével, annak elengedhetetlen, hogy az interneten is elérhető legyen, és értékesítés webshopon keresztűl. E okból kifolyólag alakult www.frissmez.hu oldalon a családi mézes webshop.

Egy kis családi mézes webshopnak, manapság a rengeteg multi mellett, valami nagyon extrát kell villantani, hogy életbe maradhasson. Fejlődni kell, hétről hétre napra késznek kell maradnunk, sok alázatos munka és odafigyelés mellett jelentős szorgalomra, áldozatokra is szükség.

Pontosan a feljebb felsorolt okok miatt már most tudjuk, hogy nem csak egy mézes webshop akarunk lenni, hanem hamarosan aszalt gyümölcsöket is fogunk csinálni. Saját családi gazdaságunkban megtermelt gyümölcsökből. A technikai háttér hamarosan teljes lesz, már csak a bő termésre kell koncentrálni, hogy az meg legyen. Tudjuk, hogy a mi sikereinket, nagyban befolyásolhatja az időjárás, ami egy olyan tényező, amivel nem sok mindent tudunk kezdeni. Reménykedünk, hogy az ide nyár csapadékosabb lesz, mint az előző, nem lesznek korai fagyok. Sajnos ezek a körülmények nem csak a növényeket, de m az állatokat is meg viseli. Március elején sok méhecske napsütést látva kirepülhet a meleg kaptárból, majd ledermed, és elpusztul nagy hidegekben.

Hamarosan elkészül a webshopom és az ország minden szegletéből megismerhetik fantasztikus termékeimet az emberek. Hiszek benne, hogy minőségi alapanyagokkal dolgozva, gondos odafigyelés mellett, egészségesebb jövőt építünk. Ezért tartom fontosnak, hogy saját méheim által termelt méz kerül az üvegekbe, általam aszalt gyümölcsökkel.

 

Mézes webshop fejlődése!


Meggyőződésem, hogy elengedhetetlen online, offline piactéren is a fejlődés ki kell tűnni a tömegből, és hogy én ezt hogyan szeretném elérni?
Teljes mértékben vegyszermentes mézet állítunk elő méheim segítségéével, csak is kizárólag válogatott gyümölcsöket rakunk bele.
Erről későbbi BLOG bejegyzésekben olvashatsz.

A fent leírt feladatoka, feleségemmel, valamint 3 éves kislányommal fogjuk ellátni. Mondanom se kell a lányom hatalmas segítség 😊 Feleségemnek, és nekem is van fő állásunk, de a hivatásunk az a egészséges élelmiszerek előállítása.

 

Feliratkozás a hírlevélre: