Leírás
Akácmézes Kesudió!
Mi csak is olyan termékeket állítunk elő, ami az emberi szervezetre jótékony hatással van. Valamint csak is kizárólag természetes alapanyagokból készül.
Ezek közül a termékek közül is kiemelkedik az akácmézes kesudió. Ebbe finomságba natúr, sózás nélküli kesudió kerül. Ez a finom ropogtatni való a mézzel együtt csodát képes tenni az emberi szervezettel. Nem csak egy vitaminbomba, hanem energia bomba is.
Tipikusan olyan finomság, ami napi 2 kanállal már – ha egészségesen étkezünk – fedezni tudja a szervezet vitamin szükségleteit.
Az akácméz jótékony hatásait, már rengetegszer leírtuk, átbeszéltük.
De mi a helyzet a kesudióval?
A világon az egyik legtöbbet fogyasztott gyümölcs. Nem csak remek íze miatt, hanem kimagasló vitamin tartalma miatt is.
Rengeteg benne a B2 B3 B6 E vitamin, valamint biotint, folsavat, jódot, mangánt, magnéziumot, káliumot, kalciumot, rezet, vasat, szelént, cinket is tartalmaz.
Még felsorolni is sok benne a tápanyag. épp ezért fogyasztása nagyon ajánlott, akár már napi 1 kanál akácmézes kesudió is ellenállhatóbbá tehetjük immunrendszerünket. Számos országban a sportolók a versenyek előtt előszeretettel fogyasztják energizáló képessége miatt.
Lássuk a kesudió szervezetünkre gyakorolt pozitív hatásait!
Rendszeres fogyasztással lényegesen csökkenthetjük a szív megbetegedések, magas koleszterin, vérnyomás problémákat.
Minden dió fogyasztásacsökkenti az epekő kialakulásának a veszélyét.
A dióféléknek magas a zsírtartalma de ennek ellenére, segítik a fogyást a hasznos ásványianyag, és zsírsavak miatt.
Fogyasztása hamar eltelit minket, e miatt jóllakottnak érezzük magunkat igy elkerüljük a felesleges és egészségtelen ételek fogyasztását.
Kiváló K vitamin forrás ezért rendszeres fogyasztása formában tarja a csontokat.
Gyerekek számára a fogyasztása külön ajánlott akár édesség gyanánt. És szeretik is ezt tapasztalatból írom. Úgy gondolom elengedhetetlen a legfiatalabbakkal is megismertetni az ilyen természet adta finomságokat.
A konyhában széles körben felhasználható, vannak akik vajat készítenek belőle, de számos országban serpenyős ételekben is alapanyag.
A mi akácmézes kesudió termékünk akár süteménybe, vagy teába esetleg joghurtba is megállná a helyét.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.