Barion Pixel

Blog

Mi a méz?

Mi a méz?

Mi is a méz? A méz összetevőiről csak a szükséges részletességgel írok. Nem tudományos értekezést, hanem mindenki számára érthető formában leglényegesebb tudnivalókat kívánom itt közzétenni. Azért néha előfordulnak a részletekbe menő magyarázatok is. Egyszerű...

bővebben
Mire jó a méz?

Mire jó a méz?

Mire jó a méz?   Olvasd el ezt a pár sort és tudd meg mire jó a méz? A mézet legtöbben alkalmakként használják, fogyasztják. Leginkább a téli megfázásos, torokfájásos időszakban kerül elő, Baktériumokat elpusztító, szervezet helyreállító hatása miatt főképp teába...

bővebben
Repce

Repce

A repce virág nyilasa! A repce április végétől május végéig jó legelőnek kínálkozik. A gazdaságok vonakodnak a repcét poroztatni mert önbeporzós, részben pedig vegyszeres védelme kiszámíthatatlan. különösen a korai virágzású repce a jelentős, mert kitölti az...

bővebben
A méz

A méz

  A méz az egyes virágokra jellemző, növényekre jellemző színű ízű illatú termék, aminek 18-23%-a víz 3 %-a ásványianyag, vitamin, fermentum, 74-78%-a cukor és szárazanyag. Tehát:   A méz jellemzői!   A méz színe függ a benne lévő szintestektől,...

bővebben
A természetes méhlakások.

A természetes méhlakások.

A méhlakások   Nem is gondolná az ember, hogy mennyi féle méhlakásban szorgos jószágaink. Megpróbálom rendszerbe foglalni.Természetes méhlakások: oduk, sziklahasadékok, ereszek, üregek, fák, padlásterek, hajlatok, kémények. Mesterséges méhlakások: keret...

bővebben
Egy mézes webshop indulása

Egy mézes webshop indulása

Értékesités és mézes webshop Manapság a vásárlások igen nagy része interneten, webshopon keresztül történik, nem csak műszaki cikkeket, egyéb tárgyakat, hanem számos élelmiszert is már a neten keresztül veszünk már meg. Ezért gondolom, hogy aki lépést akar tartani a...

bővebben